Vanaf 16 februari 2021 is het Bahá’í Centrum 1 maal per week open, en wel elke dinsdag van 10.00 u vm tot 2.00 u nm [14.00 u.] met toepassing van de geldende Covid-19 maatregelen. Volg de instructies van de beheerder.

Wanneer het Bahá’í Centrum open is, dan kunt u daar terecht voor een goed gesprek, vragen stellen, wandelen in de tuin, die een oase van rust vormt in de drukke binnenstad, of vertoeven op een rustig plekje in het paviljoen, en bidden of mediteren.

Meestal wordt er na opening van de deuren een half uurtje gezamenlijk gebeden gezegd op het balkon, met wie aanwezig is. Een goed begin van de dag!
Aan: Dr. J.F. Nassylaan 27, Paramaribo

Elke vrijdag van 19.00 – 20.00 u. worden online verhalen verteld over de geschiedenis van het Bahá’í geloof , dat inmiddels 177 jaar bestaat. Genoeg stof dus om meer te weten over wat er gebeurd is in die 177 jaar!

Via Zoom, vraag hier de Zoomlink aan.

Elke zaterdagochtend van 7.00 – 8.00 u vm online samen OCHTENDGEBEDEN zeggen. Aan het eind wordt een inspirerend verhaal verteld.

Via Zoom, vraag hier de Zoomlink aan.

NEGENTIENDAAGSFEESTEN
Om de 19 dagen wordt het begin van een nieuwe Bahá’í maand gevierd van 19.00 – 20.30 u. Deze spirituele en sociale bijeenkomst wordt online via Zoom gehouden. Voor details over data en zoom link, stuur een verzoek via het contactformulier hier